donderdag 20 januari 2011

Onze meest recente interviews!



Onze club MVV en homoseksualiteit!
Mensen met een homoseksuele voorkeur blijven liever in de kast tijdens het voetballen, om vervelende tot dramatische consequenties te voorkomen. Bestuurs voorzitter Paul Rinkens over dit gevoelig onderwerp!

Dansen in de zoete bijenkorf! (deel 1 en 2)
In de Natuurtuinen Jekerdal van het CNME zoemen zo'n half miljoen bezige bijen vrolijk door de lucht op zoek naar bloemetjes. De ervaren imker Huub Gilissen vertelt je graag meer over zijn passie en het leven van de bij!

Kijk, daar vliegt een libelle!
Natuurhistorisch Genootschap in Limburg wil een libellenatlas maken en kan jouw hulp goed gebruiken. Hoe ziet het leven van een libelle er uit? Libellen deskundige Reinier Akkermans vertelt je graag meer!

Vrouwelijke kracht in Zuid-Limburg! (deel 1 en 2)
Maria Scheres beschrijft in haar deels autobiografische Nederlandstalige verhalenbundel Balanceren op breuklijnen het zware leven van vrouwen in onze regio in de jaren vijftig en zestig. Zij vertelt je graag meer!

Sinterklaas bezoekt Voedselbank!
De Sinterklaas Stichting zamelt geld in, zodat Sinterklaas een cadeautje kan geven aan 500 kinderen uit gezinnen in Zuid-Limburg, die gebruik moeten maken van de Voedselbank. Laura Frissen vertelt je graag meer!

Onze bieb bestaat al 350 jaar! (deel 2)
In 1662 besloot het stadsbestuur van Maastricht een bibliotheek te stichten. Emile Ramaekers vertelt je graag meer over de rijke geschiedenis van onze bieb en tevens over de kluis en waardevolle boeken. Interessant!

Aziatische zeesterren en kikkerbilletjes! (deel 2)
Jurn Glazenburg is avontuurlijk ingesteld en altijd nieuwsgierig naar andere culturen. Hij vertelt over zijn reis ervaringen in Indonesiƫ, de Filipijnen en het Chinese Chengdu, waar Maastricht een stedenband mee heeft.

Onze meest recente interviews!SocialTwist Tell-a-Friend