maandag 24 december 2007

Info over deze website

In de lente van 2006 zijn wij gestart met ons audio podium www.maastrichtmoetjehoren.nl. Hier kun je luisteren naar boeiende interviews met inwoners van onze stad Maastricht en omgeving over diverse onderwerpen. Het is verrassend om te horen waar andere mensen in onze samenleving zoal mee bezig zijn. Wij zijn altijd benieuwd naar hoe mensen hun leven inrichten.

Tevens hopen wij dat Maastricht Moet Je Horen! de openheid binnen onze samenleving stimuleert, doordat mensen een kijkje kunnen nemen in het leven van andere mensen. De keuze voor audio vinden wij geen beperking, maar juist een verrijking van de wijze waarop je het leven kan ervaren. Simpel vanwege haar eenvoud, maar toch een krachtig instrument om het leven dieper en intenser te beleven.

Door een persoonlijke gebeurtenis in ons eigen leven, zijn wij ons nog meer gaan realiseren wat de werkelijke waarde van het leven is. Open jezelf, proef de wereld om je heen en luister naar het leven in Maastricht en omgeving op Maastrichtmoetjehoren.nl!


Met vriendelijke groet,

Arlo Wijnands


Maastricht Moet Je Horen!
is onderdeel van Arlo Producties.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Maastricht Moet Je Horen!
& de culturele biografie Zicht op Maastricht


Onze content is gedurende zes maanden te beluisteren, waarna de items verplaatst worden naar ons geluidloos archief. De content over de geschiedenis van Maastricht is voor een langere periode te beluisteren, aangezien wij graag een bijdrage leveren aan de culturele biografie Zicht op Maastricht.Klik hier voor de Zicht op Maastricht website

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Mocht je problemen ondervinden tijdens het surfen op onze website, dan horen wij dit graag van je, zodat wij snel aan een oplossing kunnen werken. Links die niet functioneren of andere problemen kun je e-mailen naar info@maastrichtmoetjehoren.nl

Info over deze websiteSocialTwist Tell-a-Friend