vrijdag 10 april 2009

Kunstzinnig!Mie fien mamzèlke, my fair lady!
Het Mestreechs Volleks Tejater speelt met maar liefst 37 enthousiaste musical lovers een mestreechse versie van de bekende musical My fair lady. Regisseur en producent Peter Noten vertelt je graag meer!

Monsieur Adamo, romanticus pur sang!
Vroeger, was hij de zoon van een stoere mijnwerker. Nu, is hij de charmante romanticus Salvatore Adamo! Het Alibe collectief speelt uitsluitend Franse chansons van Adamo. Zanger Paul Custers vertelt je graag meer.

Ga daar waar het vuur heet is!
De Sven Hammond Soul band gaf een funky optreden tijdens het jubileumfeest van Centre Céramique en het Natuurhistorisch Museum. De vrolijke en eigenzinnige zangeres Jenny Lane vertelt je graag meer!

Meneer Smeets is weer back in town!
Zanger en entertainer Herman Smeets was in 1984 te zien op TV bij de talentenshow Nieuwe Oogst (winnaar). Naast prachtige liedjes kan hij ook maar liefst 80 bekendheden imiteren. Hij vertelt je graag meer!

Festa di Musica e Moda!
Het muzikale en artistieke (mode) verleden van Venetië kun je bewonderen tijdens het Musica festival Dag Oude Muziek. Gezellige dag voor alle leeftijden. Musica directeur Herman Baeten vertelt je graag meer!

Jonge aanstormende talenten te horen!
Topmusici verspreid over het land tussen de 14 en 20 jaar vormen samen het Jeugd Orkest Nederland. Ze hebben liefdevolle energie voor klassieke muziek. Percussionist Tom Berghmans vertelt je graag meer!

Je kunt er een stuk van jezelf in kwijt!
Pianist Joop van den Beuken en gitarist Arthur Sonneveldt praten enthousiast over hun bandje Scil. Ze maken originele muziek, die zich niet in een hokje laat plaatsen. Muziek speelt een belangrijke rol in hun leven.

Kunstzinnig!SocialTwist Tell-a-Friend