vrijdag 10 april 2009

Natuurmens!Merkwaardig fenomeen: fietsende mens!
De fietsende mens is bij ons een normaal verschijnsel, maar in de meeste andere westerse landen is dat helemaal niet het geval. Onderzoeker Manuel Stoffers van Universiteit Maastricht vertelt je graag meer!

Lifecoach helpt je met de juiste vragen!
Elke wens, droom en passie kan werkelijkheid worden als je bewust ermee aan de slag gaat. Samen met lifecoach Jurn Glazenburg kijk je naar wat er is en wat jij wilt dat er gaat komen. Jurn vertelt je graag meer!

Rustig en gezond: Tai Chi en Qigong!
Paul-Jan Heijnen geeft op prachtige natuurrijke locaties in onze stad rustgevende lessen in Tai Chi en Qigong. Je zult deze trage bewegingsvormen met open armen ontvangen. Paul-Jan vertelt je graag meer!

Kijk, daar vliegt een libelle!
Natuurhistorisch Genootschap in Limburg wil een libellenatlas maken en kan jouw hulp goed gebruiken. Hoe ziet het leven van een libelle er uit? Libellen deskundige Reinier Akkermans vertelt je graag meer!

Worden wie je eigenlijk al bent!
Voel ik mij gelukkig? Doe ik wat ik écht wil? Jungiaanse therapeut Sander Videler helpt je graag bij het zoeken naar de antwoorden en bij psychische problemen, zoals een verslaving, depressie, burn-out of angsten.

Prachtige sport om je in te verdiepen!
Hij heeft gewerkt bij voetbal magazine Elf, Goal.com, een voetbalboek geschreven en werkt nu bij Voetbalinfo.nl. Erwin Meeks is een groot voetbal liefhebber en vertelt je graag over voetbal en EK 2012!


Je voelt je net als Forrest Gump!
Ik haal de finish, al is het kruipend, want opgeven is geen optie. Zo begon Joris van der Waart voor de eerste keer en zonder veel voorbereiding aan de Kennedymars. Hij vertelt je over zijn ervaringen! Even meelopen?

Tieners zijn vindingrijke caretakers!
Tieners verspreid over de wereld komen naar Maastricht met zelf ontworpen projecten rondom duurzaamheid, tijdens Caretakers of the Environment International. Armand Wachelder vertelt je graag meer!

GaiaZOO: dieren zijn net mensen!
Het is gezellig wonen in GaiaZOO met voldoende eten en liefde van de dierenverzorgers. Directeur Wim Verberkmoes vertelt je over wat de dieren doen bij kou of hitte en hoe GaiaZOO de dieren hiermee helpt.

Vlecht eens een heg!
Onlangs werd het Nederlands Kampioenschap Maasheggenvlechten gehouden met maar liefst 9000 bezoekers. Een oude ambacht, die overigens gevaarlijk kan zijn! Coördinator Ruth Bakkenes vertelt je meer.

Moderne varkens knorren voor riolering!
De provincie Limburg en de LLTB organiseerde onlangs een wedstrijd rondom duurzaamheid in de Limburgse veehouderij. Winnaar Erik Direks ontvangt 10.000 euro voor zijn idee. Hij vertelt je graag meer!

Red Bull geeft Marion vleugels!
Want zonder te crashen vloog zij rap en dapper over de finish bij de finale van het spectaculaire Red Bull Crashed Ice in haar Valkenburg. Marion Pepels (51) vertelt je graag meer over haar adrenaline avontuur!

Transfiguratie!
Franklin Delano Lafour is een natuurgeneeskundige en heeft een uniek boek geschreven over verschijnings vormen van God in het Oude en Nieuwe Testament, getiteld Transfiguratie. Hij vertelt je graag meer!

Natuurmens!SocialTwist Tell-a-Friend