woensdag 17 november 2010

Welkom bij Boekenplan LilyArt!René Bouman van uitgeverij Boekenplan en Liliane Schoonbrood van (studio) LilyArt vertellen je graag over hun passie rondom boeken en kunst, maar ook over wat zij voor jou kunnen betekenen!

Uitgeverij Boekenplan met 200 titels van auteurs binnen en buiten Limburg is een uniek concept in onze regio. Uitgeven kan in eigen beheer of via een traditionele uitgeverij. Boekenplan is werkzaam in het gebied ertussen. In samenwerking met René kan eventueel je manuscript aangepast worden en verkoop is mogelijk via o.a. Booxstore van Boekenplan.

René was werkzaam in de grafische industrie, toen de kosten van publicaties van zijn vrienden over genealogie hem inspireerde een goedkoper alternatief op te zetten en zo ontstond Boekenplan. 'Het is heel erg leuk om met boeken bezig te zijn'.

In Liliane's leven speelt kunst een grote rol. 'Kunst is leven, leven is kunst!' Liliane vertegenwoordigt professionele en amateur kunstenaars via o.a. LilyArt. Op Wenskunst kun je een uniek cadeau laten maken met een persoonlijke tekst (vanaf 80 euro) door een kunstenaar uit onze omgeving. Je ziet enkele voorbeelden ter inspiratie. Neem gerust contact op om gezamenlijk een prachtig kunstwerk te laten vervaardigen.

Daarnaast verfraait Liliane (studio LilyArt) de manuscripten door de tekst zodanig in te richten dat het geheel er goed uit ziet. Liliane nodigt je graag uit om zonder afspraak gewoon eens bij haar binnen te lopen. Locatie: Maastrichter Pastoorstraat 25.

11 november 2010. (Nieuw venster / Eigen speler)
Genoemd: Robert-Jan van Melle, Nicole Albers. Deze presentatie wordt gesponsord door: Uitgeverij Boekenplan en Studio LilyArt Je bent van harte welkom!

Welkom bij Boekenplan LilyArt!SocialTwist Tell-a-Friend