dinsdag 8 januari 2008

Maastricht Moet Je Horen! in de media

Diverse media besteden regelmatig aandacht aan onze gezellige online studio Maastricht Moet Je Horen! Hieronder een deel van de media aandacht.


- In de wekelijkse Maastrichtse krant de Ster (juli 2012) staat op de exclusieve pagina van de culturele biografie Zicht op Maastricht een artikel over het oral history project ZOM gaat de wijk in. Het artikel verwijst naar ons interview met de oral history projectleider Jac van den Boogard. Klik op de afbeelding hierboven voor een grotere weergave.


- Interview door Marjolein Welling voor Dagblad De Limburger (mei 2011). Klik hier om te lezen (PDF).


- Interview door Jeroen Janssen van stadskrant de Ster (januari 2011). Het artikel kun je hier lezen!

- Interview door Vrolijke Vin van de podcast genaamd Gespodcast (oktober 2009). Klik hier om de aflevering van deze podcast met ons interview te beluisteren op de Gespodcast site of klik hier om de aflevering direct vanaf onze site te beluisteren.- Tentoonstelling DoodLeven! in de Hoofdwacht op het Vrijthof. Een initiatief van de culturele biografie Zicht op Maastricht en ingericht door het atelier van de kunstenaar Paul Tieman. Met twee interviews heeft Maastricht Moet Je Horen! bijgedragen aan de inhoud van deze tentoonstelling. De vele bezoekers konden in de Hoofdwacht op een laptop de betreffende interviews beluisteren. Een samenvatting van de interviews kon men in tekst vorm lezen op een andere locatie binnen de Hoofdwacht. De tentoonstelling was geopend van april t/m september 2009.

- Artikel in Dagblad De Limburger op de voorpagina van 'Regio Maastricht', geschreven door John Hoofs (09-05-2008). Klik hier om dit artikel te lezen (.PDF bestand).

- Interview door Bert Smeets in zijn radio programma 'Het Koninkrijk van de Ziel' op Radio Zuid FM (17-03-2008).

- Regelmatig een vermelding in De Ster, op de pagina van de culturele biografie Zicht op Maastricht (vanaf eind 2007).

- Reclame spot op Maastricht FM (eind 2007). Klik hier om deze reclame spot te beluisteren.

- Artikel in Dagblad De Limburger in rubriek 'Flitsen' over bewoners van Zorgcentrum Scharwyerveld en hun rol als figurant in de politie serie Flikken (eind 2007).

- Interview door Maarten Bonnemaijers van L1 radio voor hun programma onderdeel 'Internetrubriek' (23-11-2007). Klik hier om dit interview te beluisteren.

- Artikel in De Trompetter met een overzicht van de audio content (15-08-2007).

- Advertentie in boekje van stichting 'Kies voor Leven' met informatie over een hartveilige leefomgeving (Juni 2007).

- Diverse berichten op de tekstpagina's van TV Maastricht (2006 / 2007).

- Op Hyves.nl, Maestricht.net en diverse andere lokale websites kan men regelmatig informatie vinden over de nieuwe audio content.

Tevens stuurt Maastricht Moet Je Horen! iedere twee weken een nieuwsbrief naar onze abonnees.


Maastricht Moet Je Horen! in de mediaSocialTwist Tell-a-Friend